Resume photorec When bruteforce search is interrupted

Using PhotoRec to recover lost data
Forum rules
When asking for technical support:
- Search for posts on the same topic before posting a new question.
- Give clear, specific information in the title of your post.
- Include as many details as you can, MOST POSTS WILL GET ONLY ONE OR TWO ANSWERS.
- Post a follow up with a "Thank you" or "This worked!"
- When you learn something, use that knowledge to HELP ANOTHER USER LATER.
Before posting, please read https://www.cgsecurity.org/testdisk.pdf
Post Reply
Message
Author
srix
Posts: 2
Joined: 05 Feb 2013, 10:55

Resume photorec When bruteforce search is interrupted

#1 Post by srix » 05 Feb 2013, 11:01

Hi ,

Am using photorec 6.14. I can resume a photorec search using the photorec.ses file , when the regular search is interrupted. However when the bruteforce search is interrupted, it doesn't resume . Instead it always starts the bruteforce search from the beginning. How do i resume the bruteforce search?

Sponsored links

User avatar
cgrenier
Site Admin
Posts: 4458
Joined: 18 Feb 2012, 15:08
Location: Le Perreux Sur Marne, France
Contact:

Re: Resume photorec When bruteforce search is interrupted

#2 Post by cgrenier » 28 Feb 2013, 13:51

PhotoRec can resume a recovery but not in the brute-force step. The code for this functionality need to be written.

srix
Posts: 2
Joined: 05 Feb 2013, 10:55

Re: Resume photorec When bruteforce search is interrupted

#3 Post by srix » 04 Mar 2013, 07:38

Hi cgreneier,
thanks for the reply.
Hope to see the feature soon.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests