Boot sector repair OK but WD MYPASSORT still not working

How to use TestDisk to recover lost partition
Forum rules
When asking for technical support:
- Search for posts on the same topic before posting a new question.
- Give clear, specific information in the title of your post.
- Include as many details as you can, MOST POSTS WILL GET ONLY ONE OR TWO ANSWERS.
- Post a follow up with a "Thank you" or "This worked!"
- When you learn something, use that knowledge to HELP ANOTHER USER LATER.
Before posting, please read https://www.cgsecurity.org/testdisk.pdf
Post Reply
Message
Author
Waldma
Posts: 2
Joined: 29 Jan 2015, 13:05

Boot sector repair OK but WD MYPASSORT still not working

#1 Post by Waldma » 29 Jan 2015, 13:35

Hello

I have a WD Mypassport 1TB. I didnt use safe removal and now it wont show up. I did bootsector repair but still same problem.
Image

It still wont work:
Image

I also tried this tutorial:
http://html5.litten.com/updated-how-to- ... ecame-raw/
Worked as far as: Press Y to confirm that you want to write the new partition table.

After that it just say'd done and i have to reboot. But it did NOHTING.
Image
Image

Sponsored links

User avatar
cgrenier
Site Admin
Posts: 4292
Joined: 18 Feb 2012, 15:08
Location: Le Perreux Sur Marne, France
Contact:

Re: Boot sector repair OK but WD MYPASSORT still not working

#2 Post by cgrenier » 30 Jan 2015, 07:51

Try TestDisk, Advanced, Boot, List. Does it work ?

Run "cmd" (right click Run As Administrator) , "chkdsk /f H:"

Waldma
Posts: 2
Joined: 29 Jan 2015, 13:05

Re: Boot sector repair OK but WD MYPASSORT still not working

#3 Post by Waldma » 30 Jan 2015, 08:22

Image


Still same. Cant access.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests