MS Data not needed

How to use TestDisk to recover lost partition
Post Reply
Message
Author
macesare
Posts: 5
Joined: 26 Sep 2015, 08:03

MS Data not needed

#1 Post by macesare » 26 Sep 2015, 08:19

Hi there!
I'm not very expert and I have been struggling with my partition for 3 days now!
Basically I have this 2T hard drive where I accidentally cloned my main Win7 OS.
Then I changed my mind and I decided to format everything. After I decided to make 1 partition in the huge drive,but...
I started to have the problems: windows management is not up to date! So I'm running deep search at the moment, what I'm supposed to do after? I don't need any file, just my drive back as primary NFTS.
Later i tried to shrink my second 3T drive and didn't work as well I got mounting failed :( now I can't access 1.5T of my file there...!
So I was trying to fix the first drive to eventually recover all my files in the second drive saving them in the first.
Hope this make sense
Many thanks
Macesare
Attachments
Partition2.png
Partition2.png (18.46 KiB) Viewed 716 times

Sponsored links

macesare
Posts: 5
Joined: 26 Sep 2015, 08:03

Re: MS Data not needed

#2 Post by macesare » 26 Sep 2015, 21:47

I have the final from the deep scan,
Please what shall I do?
Attachments
Partition3.png
Partition3.png (21.06 KiB) Viewed 706 times

macesare
Posts: 5
Joined: 26 Sep 2015, 08:03

Re: MS Data not needed

#3 Post by macesare » 26 Sep 2015, 21:52

Too small? Check hard disk size HD, jumpers settings, Bios detection?

macesare
Posts: 5
Joined: 26 Sep 2015, 08:03

Re: MS Data not needed

#4 Post by macesare » 26 Sep 2015, 22:10

Just to be clear when I tried in Win disk management or easeus it tells me: FAILED, COULDN'T UPDATE SYSTEM INFORMATION

macesare
Posts: 5
Joined: 26 Sep 2015, 08:03

Re: MS Data not needed

#5 Post by macesare » 26 Sep 2015, 22:57

Anybody can help me please?
I did press write on the partition that was green here is the 989.88 in Disk1.
The point is that I can't assign a letter (Disk Management console view is not up-to-date!), although they seem fine (the 1816.36 on Disk 2 too) I cannot operate on them and they don't show up in Windows Explorer!
Is it something wrong with my Win7? Everything else work!
Many thanks in advance
Attachments
Partition4.png
Partition4.png (59.38 KiB) Viewed 682 times

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests