Partion Sector Doesn't have the endmark 0xAA55

How to use TestDisk to recover lost partition
Forum rules
When asking for technical support:
- Search for posts on the same topic before posting a new question.
- Give clear, specific information in the title of your post.
- Include as many details as you can, MOST POSTS WILL GET ONLY ONE OR TWO ANSWERS.
- Post a follow up with a "Thank you" or "This worked!"
- When you learn something, use that knowledge to HELP ANOTHER USER LATER.
Before posting, please read https://www.cgsecurity.org/testdisk.pdf
Locked
Message
Author
Andrew
Posts: 1
Joined: 28 Oct 2015, 15:13

Partion Sector Doesn't have the endmark 0xAA55

#1 Post by Andrew »

Hey guys i need help recovering files from a USB i have run Test disk but get this when i analyse

Partition sector doesn't have the endmark 0xAA55

I than run quick and deep searches that come up with nothing.

I believe the problem to be caused by pulling the USB without properly being ejected.

Any help would be awesome
Attachments
Capture.PNG
Capture.PNG (106.38 KiB) Viewed 15794 times

JohnS
Posts: 1
Joined: 10 Dec 2015, 20:19

Re: Partion Sector Doesn't have the endmark 0xAA55

#2 Post by JohnS »

I have the same issue. Ever find a solution?

User avatar
Fiona
Posts: 2835
Joined: 18 Feb 2012, 17:19
Location: Ludwigsburg/Stuttgart - Germany

Re: Partion Sector Doesn't have the endmark 0xAA55

#3 Post by Fiona »

There is no partition in the partition table.
When TestDisk doesn't find a boot sector or its backup, there will be no partition displayed for recovery.
In case it's recommedned to run datarecovery software.
PhotoRec could help.
Info:
http://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec
http://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec_Step_By_Step

Fiona

Locked