PhotoRec not working - please help!

Using PhotoRec to recover lost data
Post Reply
Message
Author
Cactus
Posts: 3
Joined: 14 Nov 2015, 14:51

PhotoRec not working - please help!

#1 Post by Cactus » 14 Nov 2015, 14:57

I downloaded the most recent version of PhotoRec. I ran the scan and it was taking a long time so I walked away from the computer. When I came back several hours later, the program screen was gone and no files saved. What am I doing wrong? Also, the screen I have looks nothing like the tutorial on-line. Thanks for any help.

Sponsored links

User avatar
cgrenier
Site Admin
Posts: 3497
Joined: 18 Feb 2012, 15:08
Location: Le Perreux Sur Marne, France
Contact:

Re: PhotoRec not working - please help!

#2 Post by cgrenier » 16 Nov 2015, 07:49

Do you have the problem with PhotoRec 7.1-WIP ? Can you check the name of the more recent files in testdisk-7.1-WIP directory ?

Cactus
Posts: 3
Joined: 14 Nov 2015, 14:51

Re: PhotoRec not working - please help!

#3 Post by Cactus » 16 Nov 2015, 13:14

Hello cgrenier,

Since I sent this post, I re-tried the scan and it did work however the program did not save the files in the directory I specified - it made it's own directories.

I was only able to retrieve 201 photos of approximately 600 - apparently the rest are gone forever. How can an SD card suddenly just "lose" all it's data?

Right now I don't have access to the program files so I cannot send the info you are requesting. I can send it later today.

Thank you for your reply.

Cactus
Posts: 3
Joined: 14 Nov 2015, 14:51

Re: PhotoRec not working - please help!

#4 Post by Cactus » 17 Nov 2015, 03:45

Sorry if I'm being stupid but I do not see a .WIP directory. I am running testdisk-7.0.win.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests